Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum (de aia nu ti-am dat reteta ) acuma am intrebat pe Mariuca (sotia) cum se face ciorba
Ciorba Radauteana
Ingrediente:
300 grame smantana
1 piept mare de pui
Apoi verdeata .(ardei,ceapa,pastarnac,gulie,morcovi) pui dupa cata ciorba vrei sa faci .
4linguri de faina,si 4,5,galbenusuri(ptr compozitie)
6-7 catei de usturoi
Se pune pieptul de pui la fiert ,dupa ce ai indepartat spuma, adaugi verdeata toata taiata cubulete
cand sant gata fierte sescoate pieptul afara,
apoi din faina si galbenusurile se amesteca pana devine o pasta omogena
compozitia se pune in oala si se lasa sa dea un clocot
Se ia pieptul de pui si se taie fasii( asa cum se taie burta),apoi se pune in oala se mai lasa sa dea un clocot apoi se condimenteaza (piper sare otet smantana (eu nu prea folosesc smantana)dar la ciorba asta trebe multa smantana Apoi se piseaza bine usturoiul (mMariuca il face cu un pic de ulei de masline (devine ca o maioneza si apoi il pune in ciorba
Se mai pot pune cand pui pieptul la fiert si 2.-3 picioare de pui ,Si poti sa pui in ciorba si un gogosar acru aici depinde de fiecare cum ai place
Sper ca o sa intelegi si daca aceasta reteta este altfel de cum o faci tu sa ne spui
Pofta buna
By Mariuca-°Giovanni63°