Intrebari, sfaturi, idei

« Older   Newer »
  Share  
view post Posted on 24/11/2009, 20:04

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


Pe duminica avem un meci si in acelasi timp trebuie sa pregatim noi ceva...dulce sau sarat...imi dati ceva idei? :rolleyes:
M-am gandit la ceva rustic, tip paine cu sunca si cascaval, dar poate aveti voi ceva idei noi, rapid si bun
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 09:55

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


eu as face asta :
http://peccatidigolaediamicizia.com/viewto...hp?f=540&t=3314

crescenta cu prociutto dar poti pune si alt mezel : cotto, crudo, di Praga, salam de care vrei , pancetta, speck ....

este o bunatate

se taie bucati asa ca in poza ... aici se serveste in cosurile cu piine pírintre alte feluri de piini si piinici bolonieze ... noi o mincam cu jumari la una dintre circiumile unde iesim cu socrii dehh in stil boloniez unde jumara este la loc de cinste :-))




o alta reteta buna si usor de facut sunt crescentele cu gorgonzola dupa reteta surorilor Simili
http://www.cookaround.com/yabbse1/blog.php?b=1246

in loc de Gorginzola dc crezi ca nu va place caci e mai nordica poti sa pui alta brinza cremoasa

iar dulcele asta este absilut delicios ..

http://amalia-mylife.blogspot.com/2009/02/...in-budinca.html

sau lichiu ??
http://lacucinadicrista.blogspot.com/2008/05/lichiu.html
 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 10:14

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


a, vezi ce bine c-am intrebat...e buna ideea mai ales ca in felul acesta ai deja portiile facute :ouk:
:moa:
multam
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 10:33

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


asa e poti sa coci in tavi de unica folosinta, le tai de acasa soi apoi le acoperi cu hirtie de copt si le invelesti in aluminiu sau transparenta asa le poti lua cu tine fara grija ca se sfarima
nu uita sticluta de dezinfectant pentru miinile copiilor :-)) si pachetul de servetele asa fiecare isi ia din tava bucatica lui ..

 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 10:39

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


multam :moa:

bun si lichiu, l-am mai citit eu dar in zona mea nu e tare cunoscut...
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 10:46

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


da .. e mai sudist : Medias :-) e usor de facut insa

dar cum e cozonacul cu crema nimic nu il intrece si precis o sa placa copiilor ca poti face ce creme vrei tu si glazuri la fel
 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 11:05

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


o sa- incerc si eu cozonacul, nu pare asa greu dar in reteta amaliei, n-am inteles in final, a pus o glazura de cioco?
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 11:11

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


da .. aia a pus-o la final

eu nu stiu dc atunci am facut chiar cozonacul dupa reteta ei sau unul dupa mintea mea :-)) tu poti face aluatul care sti ca iti iese, foaia sa nu fie groasa ca nu se coace altfel si cind e gata ii torni glazura de cioco

cred ca o sa o refac si eu la sarbatori ca era foarte bun ... mi-ar place crema si ciocolata si glazura alba si altul crema de vanilie cu glazura de cioco ca sa fie asa mai de efect ...
 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 12:13

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


pai sper ca nu uiti de noi si le postezi ;) Daca o fac, (si iese :P ) o postez si eu. ;)
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 12:29

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


pai eu l-am facut mai demult .. e publicat in blog ... tu vrei acum sa copiez si aici ce e in blog ??

http://lacucinadicrista.blogspot.com/2009/...u-crema-de.html

cu modificarile facute de mine ...
 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 12:34

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


a, nu-mi aminteam....
Se pot si copia de pe blog, ce are, dar ajunge oricum si linkul ;)
Eu am acum pb cu computerul, ba merge, ba e lent (si atunci n-am chef de scris) dar altfel as tot pune cate una alta si de pe blog aici, mai ales ca primul blog, nici eu nu-l mai tin minte :ride: Ar fi un mod sa-l mai "rasfoiesc" si eu din nou. :D
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 12:38

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


da .. si eu acum am descoperit ca reteta asta nu era in meniu (indexul cu retete ) ir mai si si altele care au scapat recensamintului :-) .. nu e nici tradusa in engleza .. cind o sa am timo si chef am mult de munca dar eu desi am calcu bun nu am ecran pe masura adica e prea mic pt cit de chioara sunt eu si urmarea e ca scriu cu litere lipsa :-)) sau altele in plus :-))
 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 14:18

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


deci Mosu' ar trebui sa aduca un ecran pe masura
 
Top
view post Posted on 25/11/2009, 14:27

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,022

Status:


sau ochelari :-)))

fii antena ca mi-am mai amintit o reteta buna si cred pe gustul sportivilor :
focaccia barese
http://lacucinadicrista.blogspot.com/2008/...cia-barese.html

 
Web|  Top
view post Posted on 25/11/2009, 14:33

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


s-ar putea sa le cumpere astea, gata facute.
Din cate am inteles (abia maine se va discuta in detalii) vine echipa Ischiei si vor sta de dimineata pana seara, deci din start clubul ii va primi cu mic dejun (si focaccie banuiesc) p'orma la pranz vor fi paste la cuptor si chftele, restul se va servi mai incolo cand se va tine un mic chef ca sa zic asa.
 
Top
94 replies since 24/11/2009, 20:04   994 views
  Share