Prajituri, fursecuri, biscuiti, checuri, etc

« Older   Newer »
  Share  
nora_italy
view post Posted on 20/12/2009, 18:28 by: nora_italy

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


din blogul hoinarei:

Cornulete:

Ingrediente :

125 gr unt
150 gr faina
50 ml apa
1/2 ligurita otet de vin alb

umplutura :

rahat sau miez de nuca macinat si amestecat cu putin zahar

zahar pudra vanilat

- Amestecam untul cremos cu faina si adaugam apa si otetul. Obtinem un aluat moale dar nu lipicios pe care il lasam la frigider minim 30 minute
- Intindem o foaie de 3-4 mm si taiem patrate. Pe fiecare patrat asezam in mijlocul lui cubulete de rahat sau cite 1/2 de lingurita de nuca si zahar apoi rulam pe diagonala .
- Coacem la 180-200 °C pina cind devin aurii.
- Scoase din cuptor lasam doar putin sa se raceasca si apoi presaram zahar pudra vanilat cit sunt inca calde.

scuze ca-ti copiez si poza,da-mi plac cum au iesit :P
image

Edited by hoinara-italia - 21/12/2009, 07:27
 
Top
104 replies since 26/9/2009, 17:36   3276 views
  Share