nora_italy |
|
HOINAR de-al CASEI >>>>> - Group:
- Administrator
- Posts:
- 9,190
- Location:
- Italia
- Status:
| |
| din blogul hoinarei: Cornulete:Ingrediente : 125 gr unt 150 gr faina 50 ml apa 1/2 ligurita otet de vin alb umplutura : rahat sau miez de nuca macinat si amestecat cu putin zahar zahar pudra vanilat - Amestecam untul cremos cu faina si adaugam apa si otetul. Obtinem un aluat moale dar nu lipicios pe care il lasam la frigider minim 30 minute - Intindem o foaie de 3-4 mm si taiem patrate. Pe fiecare patrat asezam in mijlocul lui cubulete de rahat sau cite 1/2 de lingurita de nuca si zahar apoi rulam pe diagonala . - Coacem la 180-200 °C pina cind devin aurii. - Scoase din cuptor lasam doar putin sa se raceasca si apoi presaram zahar pudra vanilat cit sunt inca calde. scuze ca-ti copiez si poza,da-mi plac cum au iesit Edited by hoinara-italia - 21/12/2009, 07:27
|
| |