CITAZIONE
cand vine vorba de atatea creme si blaturi si culori si cosistente si forme....! Dar poate asa, cu voi,
oi mai prinde si eu curaj!
Eu nu fac torturi zilnic, si asa elaborate le fac practic rar, la ocazii, deci pot fi 2-5 torturi pe an....
Copiilor le plac enorm torturile de acest gen, le "simt" ale lor, Manuel s-a chiar "jucat" cu tortul in dimineata cand deja era gata (l-am facut cu o zi inainte). Colorantii alimentari folositi sunt in cantitati mici, iar daca ai la indemana, in loc de culori poti folosi siropuri de fructe colorate.
Consistenta o alegi tu, torturile copiilor dupa parerea mea cu cat sunt mai simple cu atat mai bune. Tortul lui Manuel avea blat simplu, sirop (apa zahar, putin rom) nutella in loc de crema si frisca fara adaos de zahar. N-am facut niciodata creme sofisticate.
Si daca zici ca ai talent la desen (eu n-am) ai putea face minunatii
Mi-a venit in minte tortul de anul trecut...aici blatul a fost colorat, dar a avut un efect grozav si asupra celor mari
: