Kris se pot face chiftelute in loc de spanac cu salata ( latuga aia cu frunze mai groase ), sau cu frunze de sfecla ( bieta, bietole, partea verde de la coste- cu partea alba groasa fiarta intiui faci snitele eventual coapte la cuptor ca sa ocolesti prajeala excesiva)
in loc de ou se amesteca cu cartof fiert, facut piure , leaga foarte bine constinutul
ce am mai facut eu au fost niste snitele false dar mergeau si chiftele din : cartof, morcov , merge si fasole boabe, varza fiarta ... tot ce ai fierbi scurgi bine de tot si mixezi ca o pasta sau dai prin masina de tocat.. cartoful tine loc de ou dar daca vrei poiti pune si un ou , patrunbjel verde tocat , sare si tot ce mai vrei inclusiv un catel de usturoi srtrivit sau putina ceapa tocata fin .. faci chiftele , le dai prin pesmet si le coci in tava la cuptor la foc mare citeva min pe o parte si alte minute pe cealalta, se formeaza crusta pe partea cu tava ...
Fasole verde in aluat
http://lacucinadicrista.blogspot.it/2008/0...e-verde-in.htmlchiftelute de fasole verde
http://lacucinadicrista.blogspot.it/2010/0...ftelute-de.htmlpizza cu crusta /aluatul din conopida
se poate si cu ea fuarta, scursa mixata si amestecata cu ou ca o mega chiftea la cuptor
http://lacucinadicrista.blogspot.it/2014/0...cavolfiore.html