Lumea misterelor...

« Older   Newer »
  Share  
Cocolina
view post Posted on 1/3/2012, 11:53 by: Cocolina




Misterioase locuri de pe planeta



1. Triunghiul Bermudelor. Cel mai cunoscut loc al misterelor, Triunghiul Bermudelor a devenit faimos mai ales pentru numeroasele disparitii „ciudate“inca din 1950, se vorbeste despre avioane si ambarcatiuni care s-au pierdut aici, iar lista lor e ingrijorator de lunga. Pentru unele dintre ele au fost gasite, in cele din urma, explicatii rationale satisfacatoare, dar pentru citeva nu s-au gasit inca astfel de lamuriri.


2. Insula Alcatraz. Situata in largul coastei vestice a Statelor Unite ale Americii, insula a gazduit printre altele si o inchisoare militara in care a fost detinut, printre altii, Al Capone, cel mai cunoscut dintre gangsterii Americii. Iar inchisoarea federala de la Alcatraz e scena unor aparitii ciudate si sunete stranii, toate puse pe seama faptului ca aici s-au petrecut niste morti violente, ale unor oameni care oricum aveau multe pe constiinta, iar spiritele lor nu si-au gasit inca linistea,


3. soseaua Balete, din Quezon City, Filipine. Aici, cea mai frecventa aparitie stranie este „doamna in alb“. Este vorba despre o femeie cu parul lung, imbracata in camasa de noapte si care apare, in intuneric, in calea masinilor ce trec pe sosea. Specialistii in paranormal spun ca ca ar fi vorba despre o femeie violata de soldatii japonezi in timpul invadarii Filipinelor, in cel de-al doilea razboi mondial.


4. Heizhu Valley, China. Aceasta este o regiune muntoasa strabatuta de vai unde au avut loc disparitii misterioase si tragice. Se zice ca, in 1949 30 de soldati din Kuomintang au intrat in valea mortii si n-au mai iesit niciodata. in 1976, trei membri ai unei expeditii de prospectori au disparut si ei aici. Dupa trei luni de cercetari, le-au fost gasite scheletele. in 1995, din doi soldati intrati in vale n-au mai fost gasite decit armele.


5. Mapimi, Mexic. Legendele spun ca este o zona unde suntele amutesc, pur si simplu, iar oamenii nu se pot auzi chiar daca stau la distante foarte mici. Din acest motiv a fost numita „zona tacuta“. in anii ‘30, un pilot mexican a raportat ca i s-a defectat radioul de bord, in chip misterios, deasupra tinutului; ulterior, si altii au sustinut ca aici radiourile nu functioneaza, iar busolele se zapacesc. Cercetatorii au descoperit ca zona se afla intre paralele nordice de 26 si 28 grade latitudine, intre care se afla - pe alte meridiane - piramidele egiptene, Triunghiul Bermudelor si cetatile sacre din Tibet. Legenda spune ca aici se pot vedea destul de frecvent sfere luminoase zburatoare, dar si fiinte foarte inalte, care cutreiera suspect desertul.

 
Top
16 replies since 2/10/2011, 16:49   3771 views
  Share