Lumea misterelor...

« Older   Newer »
  Share  
Cocolina
view post Posted on 1/11/2011, 15:16 by: Cocolina




Adevarul despre acceleratorul de la Cern





In ultimii ani mediile academice si stiintifice au pornit o adevarata cruciada impotriva tainelor Universului, daca am putea sa folosim o exprimare a nevoii oamenilor de cunoastere a adevarului.



In spatele oamenilor de stiinta s-au aflat mereu acei profitori care dispun de bani si timp, si care isi inchipuie ca pot face ce vor ei fara sa fie deranjati in planurile lor de opinia publica mondiala.


Acesti profitori sint oamenii Bilderbergilor si Illuminatilor, fiind pusi sa urmareasca pe toata planeta initiativele cercurilor stiintifice de cercetare. Din ce motiv fac ei asta? Stapanii lor au nevoie de orice forma de tehnologie prin care sa poata domina omenirea pe mai departe, mai ales acum cand ne mai desparte efectiv putin timp de sfarsitul lui 2012.


Astfel s-a ajuns la initiativa de construire a acceleratorului de particule de la Cern din Elvetia. De ce a fost ales locul in Elvetia? Se putea alege Canada sau Statele Unite ori alta tara cu potential economico-financiar destul de bun, pentru derularea acestui experiment.

Lasand la o parte alte teorii care fac conexiuni intre catrenele lui Nostradamus si acceleratorul de la Cern, veti citi in cele ce urmeaza adevaratul scop pentru care acest „monstru electromagnetic” a fost construit, cheltuindu-se chipurile aproximativ 500 de milioane de euro asa cum s-a declarat oficial, desi cifra neoficiala dar adevarata este de 1.100.000.000 de euro.


Desi au existat proteste ale unor cercuri stiintifice private, care nu depind de niciun guvern, precum si ale unor state care si-au exprimat dezacordul fata de acest experiment, acceleratorul a fost construit. Deci in loc sa se aloce 1 miliard de euro catre tarile cu dificultati educationale si de sanatate, s-a preferat sa fie cheltuiti pe experiment, si veti vedea si de ce.


A fost sustinut un punct de vedere care argumenta faptul ca acceleratorul va ajuta la intelegerea modului in care s-a produs Big Bang-ul. Ori asa cum puteti citi in acest numar, la un alt articol, Universul nostru a aparut datorita interactiunii intre membranele feliile Multiversului.


Adaugam la asta faptul ca interventiile civilizatiilor extraterestre din Pleiade, Arcturus, a andromedanilor si a celor din Ursa Mare au stopat in anii 90 experimentele calatoriilor in timp pe care nazistii si guvernul secret din umbra din Statele Unite le faceau chiar si in anii 80, asa cum autorii Preston Nichols si Peter Moon au redat cu lux de amanunte in cartile lor.


Cei care conduc lumea din umbra intentionau sa schimbe istoria lumii, incercand sa intervina in trecutul omenirii pentru a elimina pe mesagerii civilizatiilor benefice ce vegheaza ca omenirea sa nu fie distrusa. Acesti intunecati intentionau sa obtina, prin interventia asupra trecutului, o linie de viitor a omenirii in care sa nu mai fie blocati de catre mesagerii benefici mentionati, pentru a-si impune dictatura lor nemiloasa si a instaura in cele din urma complet Noua Ordine Mondiala.


Numai ca planurile le-au fost zadarnicite, toate portalurile de calatorie in timp fiind inchise, sigiliate si pazite permanent de la acel momnent incoace de catre civilizatiile care ne ajuta.


Exista informatii care au circulat chiar si in cercurile oficiale politice si de afaceri despre anumite nave care au intervenit deasupra Elvetiei, undeva la mare altitudine, oprind acceleratorul. Cei care erau responsabili de experiment au declarat ca nu era pus la punct complet sistemul si de aceea l-au oprit pentru o verificare.


Aceasta a fost varianta fabricata si servita ca o gogoasa gretoasa opiniei publice. Apoi acceleratorul a fost pornit din nou dupa cateva saptamani, rezultatul fiind declarat un succes. S-a motivat ca scopul ar fi fost studierea modului in care au interactionat particulele pentru a produce fenomenul Big Bang.


În realitate, pentru ca informatiile reale au fost superclasate si puse sub semnul interdictiei totale de a fi oferite opiniei publice, scopul experimentului a fost acela de a crea portaluri catre dimensiuni paralele si superioare, pentru elita intunecatilor care stie ca nu poate castiga pe aceasta planeta.


Unul dintre cele doua capete ale portalului cu baza pe Pamant e constituit dintr-o bucla temporala ce are rolul de a modifica raportul spatiului-timp intre cosmos si planeta, astfel incat viitorul nostru sa constituie de fapt o continua repetare.


Altfel spus am ramane in acest segment de timp care se tot repeta, desi in interiorul civilizatiei noastre timpul biologic se scurge normal. În alta ordine de idei, intunecatii ar vrea sa pastreze Pamantul pentru ei, dar pe un alt segment de spatiu si timp decat cel al sistemului nostru solar.


Cert este ca in urma experimentului anumiti parametri electromagnetici ai planetei si faunei au fost perturbati, iar un posibil rezultat ar fi acela ca Pamantul sa sara practic pe o alta linie a campului de forta a sistemului solar, evitand in acest fel efectele anului 2012, benefice pentru noi dar negative pentru intunecati.


Mai mult decat atat, cei care au coordonat experimentul au declarat ca datorita faptului ca a fost un succes pentru cine? va fi construit in cel mai scurt timp un alt accelerator mult mai performant, care va costa aproximativ 10 miliarde de euro. Si atunci intrebam: oare pentru ce le trebuie un accelerator cu o putere mult mai mare, daca au descoperit, zic ei, modelul Big Bangului?


Nu cumva pentru a finaliza planul de sclavizare a omenirii, prin crearea unui val de energie tahionica al carui singur rol ar fi acela de a produce scurtcircuitarea constiintelor oamenilor Pamantului? Si prin asta afectarea tuturor pamantenilor intr-un mod ireversibil? Se estimeaza astfel ca noul accelerator care va fi construit in Franta sa fie functionabil deja pana in vara anului 2012, iar experimentele sa dureze pana in 2016.


Daca luam in calcul faptul ca intre decembrie 2012 decembrie 2013 ar trebui sa fie primul val al Înaltarii spirituale pe planeta, iar intre 2015-2016 cel de-al doilea val al acestei Înaltari, odata cu vibratia energetica a Pamantului, pentru noi este cat se poate de clar care este scopul acceleratorului de la Cern si mai ales a celui din Franta.


Si daca la asta adaugam profetia lui Nostradamus, despre nasterea in Franta a viitorului Henric al V-lea, care ar salva Europa intr-o perioada de-a dreptul catastrofala pentru natiunile europene, putem sa ne dam seama de ce se tem atat de mult intunecatii pentru propriul lor viitor, care e foarte posibil sa nu mai existe, si de aceea arunca in joc sute de miliarde de euro pentru a gasi mijloacele necesare de a acapara Pamantul in intregime pentru ei, ca posibila baza viitorare pentru a continua razboiul cu celelalte civilizatii ale Luminii


Deocamdata Pamantul se afla sub asediu probabil ultimul din istoria sa atat de zbuciumata.

sursa revistacosmos.ro



 
Top
16 replies since 2/10/2011, 16:49   3769 views
  Share