Eu am tot fcut cartofi noi prajiti cind cu chiftelute cind numai cu brinza rasa ( aia greceasca ) ...
ieri am facut niste ficat de vitel+ bacon ca asta se prajeste putin si era taiat subtire de tot + cartofi fierti
azi fac niste paste sau orez sau poate cus cus cu peste, din pacate din conserva ca aici in sat nu exista proaspat ..
vreau sa fac o supa de rosii intr.o zi
am tot bagat in noi salata de varza dulce din aia cavolo capucio dar nou, de vara .. moale si dulce ... ficatei de pui ... poiore de cartofi sau pilaf.. legume griliate la tigaia de teflon ( vinete, andive, dovlecei,ardei gras ) ... salate de rosii si nu numai ....ciorba de salata in mai multe feluri , buna pntru ca merge si rece la temp camerei
cind vin caldurle mari si noi ca si ai tai sau salate de paste sau de orez sau de cus cus .... inghetate facute in casa
Nico face ceva bun .. finto pesce e un fel de salata ca de beuf cu peste ... ia viz pe blogul ei
si uite si aici multe idei
http://www.coquinaria.it/forum/showthread....sto-bel-caldino