nicoleta_italy |
|
| Aperitiv cu somon si vinete
Ingrediente
1 vanata destul de mare 150 gr.somon afumat (si din conserva) 50 gr. unt 1 lingura vin Marsala 1 lingura coniac Salsa Worcester sare , piper zeama lamaie ........................ Spalati vanata si taiati-o in felii nu foarte subtiri. Intr-o tigaie cu ulei, frigeti feliile , pe ambele parti ,puneti pe un servet de bucatarie sa absoarba uleiul. Eu o parte din felii le-am copt pe gratar, in loc sa le frig. Este mai bine dupa mine , prajite absorb destul ulei. Am mixat in blender somonul, untul moale, coniacul, Marsala ,salsa Worcester .Am sarat si piperat ,am adaugat putin suc de lamaie. Cu spritul am pus deasupra fiecarei felii de vanata crema de somon .Am decorat cu patrunjel si ardei in otet. Puteti pune pe platou si o salata verde iar deasupra puneti feliile de vanata. Decorati cum va place cu diverse legume. Mi-au iesit alte 3 felii de vinete in plus de ce se vede...dar nu au incaput pe platou ;-)
|
| |