|
|
HOINAR de-al CASEI >>>>> - Group:
- Moderatori
- Posts:
- 4,024
- Status:
| |
| dovleacul ala portocaliu , da?? si care gratar kris ?? ala ca o tigaie groasa care se pune pe flacara aragazului ??
n.am mincat asa niciodata, la noi acasa se taiau felii de dovleac mari , bucati ca palma si se coceau in cuptor pina continutul ala devine cremos ... mama punea si zahar deasupra in ultimele minute si se facea asa ca o zeama , caramel , sirop ,, il minca cu lingura din coaja direct.. toti mincau asa mai putin eu care n-am mincat dovleac pina m-am maritat :-)) ce prostovan... si ce bun e ..
acum cind apar dovlecii o sa cumpar si eu sa mai fac una alta ...
ieri am fiert o conopida, jumatate din ea am pus-o buchete in tava , am ras parmezan deasupra si niste cuburi mici de ementhal , bagat la cuptor foc mare pina s-a topit brinza .. separat am facut 6 chiftele din carne , impartisem carnea tocata in pachetele si bine am facut ... am pus in farfurie si am bagat sub nas .. o bunatate ... simplu si rapid...
eu nu mai vreau sa aud de carti de bucate, pe net gasesti tot ce prin vis nu visexzi :-) acum caut reteta cu ciuperci ..
|
| |