Ce gatim zilnic?, de zi cu zi, mancaruri pregatite foarte des, specialitatea casei(fiecaruia)

« Older   Newer »
  Share  
view post Posted on 5/10/2009, 14:28

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,024

Status:


da' tu de unde mai ai soc acum ?? pe aici nici boabele nu mai sunt in pomi :-))

noi, supa de varza dulce acrita cu zeama de la muraturi ( saramura de la feliile de pepene rosu ) si cotlet de purcel la gratar
 
Web|  Top
nicoleta-italia
view post Posted on 5/10/2009, 14:47




Pentru azi la pranz nu am gatit nimic...au ramas lasagne de ieri ...diseara friptura cotlet de porc facut in sos cu rozmarin si cartofi prajiti si un tort de mere ..il am acum in cuptor ..mere + pandispan apoi se decoreaza cand este rece cu frisca +ciocolata rasa( azi este ziua sotului) .
 
Top
view post Posted on 5/10/2009, 14:53

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


CITAZIONE (hoinara-italia @ 5/10/2009, 15:28)
da' tu de unde mai ai soc acum ?? pe aici nici boabele nu mai sunt in pomi :-))

noi, supa de varza dulce acrita cu zeama de la muraturi ( saramura de la feliile de pepene rosu ) si cotlet de purcel la gratar

mi-am adus din tara,mi-am adus din tara :bal: :spla:
:buun:

CITAZIONE (nicoleta-italia @ 5/10/2009, 15:47)
Pentru azi la pranz nu am gatit nimic...au ramas lasagne de ieri ...diseara friptura cotlet de porc facut in sos cu rozmarin si cartofi prajiti si un tort de mere ..il am acum in cuptor ..mere + pandispan apoi se decoreaza cand este rece cu frisca +ciocolata rasa( azi este ziua sotului) .

La multi ani sotului! :la multi ani:
Cat despre tort...mi-ai facut pofteeeeeeee :foame: :mmmm:
 
Top
flop_italia
view post Posted on 5/10/2009, 16:03




Ieri dimineata, eu cu pruncul meufiul am facut "crostata" cu gem de capsuni ...
a venit foarte bun! dar... este inca acolo ca niciunu a mancat ier.

M-am adus o bucata la birou. O maninc acuma... ce buna!!!
 
Top
view post Posted on 5/10/2009, 16:07

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


pofta mare si servici usor! :ozibun:
 
Top
Elena.Italia
view post Posted on 6/10/2009, 12:55




Azi nu gatiti ? Flo,arunca-mi si mie o bucata ! :P
Eu am facut o supa de fasole + muraturi (am pus gogonele ),ca desert castane -daca mai raman(deja am mancat jumatate singura) .Ar mai trebui ceva ,dar ma mai gandesc.
 
Top
view post Posted on 6/10/2009, 13:00

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Moderatori
Posts:
4,024

Status:


astazi
1. ciorba de curcan
2. curcan cu dovleac si Gorgonzola reteta improvizata dupa aceasta : http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6608
 
Web|  Top
Elena.Italia
view post Posted on 6/10/2009, 13:16




Si sa va fac o poftaaaa,cam asa arata tortul meu de mere:
image
 
Top
lauret_italy
view post Posted on 6/10/2009, 13:45




Am facut cateva sarmalute,abia le-am bagat in cuptor :moa:
 
Top
Codruta_Italia
view post Posted on 6/10/2009, 15:41




CITAZIONE (lauret_italy @ 6/10/2009, 14:45)
Am facut cateva sarmalute,abia le-am bagat in cuptor :moa:

parca esti in zona la mine, pot sa ma auto-invit ???
 
Top
view post Posted on 6/10/2009, 16:32

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


si io vreu niste sarmaluteeeeeee :P :buun:
Azi am facut dovleac (paste), ne place si facem cam saptamanal. P'orma mozzarella, sunca si soacra ne-a adus doua borcane mari, unul cu vinete in ulei si altul cu vinete si ardei in ulei.
Am cumparat si cavolini /cavoletti di Bruxelles, inca nu stiu cum o sa-i fac, i-as mura, dar ...ies la o vanatoare de retete un piculet ;)

Buuun tortul, Elena, merele imi plac si mie in dulciuri :all good:
 
Top
nicoleta-italia
view post Posted on 6/10/2009, 17:04




CITAZIONE (nora_italy @ 5/10/2009, 15:53)
CITAZIONE (nicoleta-italia @ 5/10/2009, 15:47)
Pentru azi la pranz nu am gatit nimic...au ramas lasagne de ieri ...diseara friptura cotlet de porc facut in sos cu rozmarin si cartofi prajiti si un tort de mere ..il am acum in cuptor ..mere + pandispan apoi se decoreaza cand este rece cu frisca +ciocolata rasa( azi este ziua sotului) .

La multi ani sotului! :la multi ani:
Cat despre tort...mi-ai facut pofteeeeeeee :foame: :mmmm:

Multumesc Kris! :)

Astazi:
* risotto cu sofran
* ficat de pui inveliti in speck/bacon la cuptor cu vin si oregan
* castane fierte si pentru diseara cele pe gratar...dupa care este lesinat baiatul meu.

CITAZIONE (Elena.Italia @ 6/10/2009, 14:16)
Si sa va fac o poftaaaa,cam asa arata tortul meu de mere:

Frate geaman cu al meu...inainte sa-i pun frisca deasupra! :P

 
Top
view post Posted on 6/10/2009, 17:06

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


ce pofteeeeeeeeeeeeeeeeeee :bravo: :buun:
Si io ador castanele, toamna=castane si struguri ( ca must n-am).
 
Top
lauret_italy
view post Posted on 6/10/2009, 17:34




CITAZIONE
parca esti in zona la mine, pot sa ma auto-invit ???

Va astept cu drag,au iesit si bune :abbr:
CITAZIONE
si io vreu niste sarmaluteeeeeee

Tie ti le trimit cu posta italiana,ca stai mai departe,doar le incalzesti :baci: ...iar mustul se acreste prin frigider,daca nu vrei sa-l degusti :indragostit:
 
Top
view post Posted on 6/10/2009, 22:46

HOINAR de-al CASEI
>>>>>

Group:
Administrator
Posts:
9,190
Location:
Italia

Status:


:bacioamor:
 
Top
1970 replies since 30/9/2009, 09:54   12350 views
  Share